Tippek és trükkök, amelyeket tudnia kell az IPhone-ról
2023. március 28. írta: István alkatrészek

Tippek és trükkök, amelyeket tudnia kell az IPhone-ról

Tippek és trükkök, amelyeket tudnia kell az IPhone-ról

 

Ha iPhone-t birtokol, azonnal tudja, hogy mennyivel jobbak, mint az átlagos mobiltelefonok, de lehet, hogy fogalma sincs, hogyan kell elsajátítani a készüléket. Ha a lehető legtöbbet szeretné kihozni a telefonjából, olvassa el az alábbi cikket, hogy többet tudjon meg.

Használja ki az iPhone időjárás funkcióját, hogy megismerje a következő hétre vonatkozó előrejelzést. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy kiválassza az adott várost, ahol él, valamint más területeket, amelyek segítségével jobb képet kaphat az adott terület időjárásáról.

Az iPhone-t mindenféle fájl tárolására használhatja. Ehhez azonban meg kell vásárolnia az iPhone Drive alkalmazást, de ha már megvásárolta, akkor szinte bármit tárolhat a telefonján. Így a telefonja szinte teljesen mini hordozható számítógépként funkcionálhat.

Tudta, hogy az iPhone-ok ugyanúgy tudnak képernyőképeket készíteni, mint a számítógépek? Ahhoz, hogy képernyőképet készíthessen az iPhone-ról, tartsa lenyomva a telefon home gombját, majd nyomja meg az alvó gombot. Ekkor hallani fogja a kamera kattanását, látni fog egy villanást, majd az iPhone-ról készült képernyőkép elmentésre kerül.

Kímélje meg az iPhone akkumulátort azáltal, hogy kikapcsolja az értesítéseket és a helymeghatározó szolgáltatásokat, amíg nincs szükség a használatukra. Az iPhone automatikusan eléri és rendszeresen frissíti ezeket a funkciókat, és közben az akkumulátor energiáját használja. Legyen tisztában az iPhone által felhasznált energiával, és akkor lesz energiája, amikor szüksége van rá.

Ha az iPhone-t használja, és el akar menteni egy másolatot egy éppen megtekintett oldalról, könnyen készíthet képernyőképet. Csak nyomja meg az alvó/ébresztő gombot a home gomb megnyomásával egyidejűleg. A képernyő fehéren villogni fog, és egy, a fényképezőgép zárjához hasonló hangot fog hallani. Ennyi az egész!

A számtalan egyéb csodálatos funkció mellett fontos megemlíteni, hogy az iPhone hordozható e-olvasóként is használható. Mivel lehetőség van egyedi könyvek, valamint gyakorlatilag mindenféle irodalmi antológiát tartalmazó alkalmazások letöltésére, kényelmesen magával viheti kedvenc klasszikusait vagy a legújabb bestsellert bárhová, ahová csak utazik.

Vannak olyan webhelyek, amelyeket gyakran látogat a telefonjáról? Szokta azt kívánni, hogy legyen egy kis ikonjuk a kezdőképernyőn? Nos, ha igen, akkor nyissa meg a weboldalt a Safariban, és kattintson a képernyő tetején lévő Go To ikonra. Ezután kiválaszthatja, hogy hozzáadja a kezdőképernyőjéhez.

Szeretné tudni, hogyan lehet letiltani az iPhone 3G vagy Edge kapcsolatot? Be kell jutnia a cellás adathálózatba a Beállítások, majd az Általános, majd a Hálózat menüpontba. A felhasználónév és a jelszó mezőkbe írjon be néhány általános szót, és ez csak azért van, hogy az iPhone ne adja át a megfelelő értékeket a szolgáltatónak. Ha újra kell indítani a telefont, akkor azt is tegye meg.

Szeretett volna valaha lejátszási listát készíteni, amikor nem a számítógépénél van? Nos, most már megteheti Nyissa meg a zenealkalmazást, és kattintson a "Lejátszási lista hozzáadása" gombra. Ezután adhat neki egy nevet. Ezután az egyes dalokra, albumokra vagy előadókra kattintva hozzáadhatja őket az új lejátszási listájához.

Ez a cikk megmutatta, hogy az iPhone sok mindenre képes, amelyek közül néhányról eddig talán nem is tudott. Csak győződjön meg róla, hogy minden megtanult tippre emlékszik, hogy mindet alkalmazni tudja.

airpods 2, iphone szervíz budapest, iphone kijelző csere, iphone szervíz, apple watch részletre, iphone szervíz nyíregyháza, iphone 6s kijelző cseréje, iphone kijelzo

 

1. airpods 2

2. iphone szervíz budapest

3. iphone kijelző csere

4. iphone szervíz

5. apple watch részletre

6. iphone szervíz nyíregyháza

7. iphone 6s kijelző cseréje

8. iphone kijelzo

 airpods 2, iphone szervíz budapest, iphone kijelző csere, iphone szervíz, apple watch részletre, iphone szervíz nyíregyháza, iphone 6s kijelző cseréje, iphone kijelzo

A bejegyzés trackback címe:

https://holancokmost.blog.hu/api/trackback/id/tr5118082582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása