Olyan dolgok, amelyeket tudnia kell, amikor az iPhone készülékére kerül
2020. december 14. írta: István alkatrészek

Olyan dolgok, amelyeket tudnia kell, amikor az iPhone készülékére kerül

Olyan dolgok, amelyeket tudnia kell, amikor az iPhone készülékére kerül

 

Tippeket keres arra vonatkozóan, hogyan lehetne jobban használni a piacon lévő új alkalmazások egy részét az iphone számára? Nos, szerencséje van, mert az alábbi cikk remek tippeket kínál a piacon található legmenőbb új iPhone-alkalmazások megtalálásához. Olvassa el és ismerje meg ezeket az alkalmazásokat!

 

Ne töltsön le túl sok alkalmazást az iPhone készülékére. Sok olyan átgondolt alkalmazás létezik, amelyek kellemesebbé tehetik az életét, és elősegítik a dolgok elvégzését. Sok olyan alkalmazás is létezik, amely a virtuális tér pazarlása, és csak később kell törölni őket.

 

Ez a telefonos alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok helyettesítik a laptopokat. Ha még nem került be az iPhone készülékek világába és nem használta az alkalmazásokat, akkor most el kell kezdenie. Különböző alkalmazások világa létezik, amelyek képesek kezelni a napi üzleti tevékenység nagy részét.

 

Ne helyezzen túl sok alkalmazást a telefonjára. Bár csábító lehet eszközének feltöltése, ne feledje, hogy a legtöbb felhasználó törli a hozzáadott alkalmazások többségét. Ez költséges függőség lehet, és lelassíthatja készülékét is, különösen akkor, ha az alkalmazások frissíteni kezdenek.

 

Amikor URL-t ír be az iPhone Safari böngészőjébe, tartsa lenyomva a ".com" gombot a billentyűzet alján, hogy megjelenítsen egy listát, amely más domain utótagokat tartalmaz. Az egyik kiválasztásához csak csúsztassa végig ujját rajtuk, és engedje el, amikor a megfelelő utótag ki van emelve.

 

Irányítsa iPhone zenéjét anélkül, hogy a zenei alkalmazásba menne, egyszerűen csúsztassa jobbra az alkalmazássávot. Ott egy mini zenevezérlő rendszert kap, amely tartalmazza a lejátszást és a szünetet, a következő és az előző gombokat. Akár gyorsan hozzáférhet bármilyen alkalmazáshoz, amely éppen ugyanazon a területen játszik zenét.

 

Ha iPhone készüléke lefagyott, és az Alvás / Ébresztés gomb lenyomása nem működik, van egy másik lehetőség. Csak nyomja meg és tartsa lenyomva egyszerre a Kezdőlap és az Alvás / Ébresztés gombot. Ezután megjelenik egy üzenet, amely azt kéri, hogy "Csúsztassa a kikapcsoláshoz". Folytasd és csak ezt tedd. Amikor újraindítja a telefont, rendben kell működnie!

 

Elvesztette a fotózási lehetőséget, mert a kameraalkalmazás túl lassú volt a felhozatalához? Ha igen, nézze meg ezt a tippet. Ha kétszer kattint a kezdőlapra, akkor erre a területre jut. A kamera ikon a képernyő jobb alsó sarkában található. Érintse meg ezt a kamera ikont, és azonnal használhatja iPhone készülékét kameraként.

 

Az e-mail fiókok beállításakor győződjön meg arról, hogy két különböző nevet választott. Ha ugyanazt a nevet használja két vagy több e-mail fiókjához, akkor iPhone nem tudja menteni a különböző beállításokat. Ezenkívül különböző neveket kell választania a fiókok számára a félreértések elkerülése érdekében; ez jó módja annak, hogy a személyes életét elszakítsa a szakmai életétől.

 

Félelmetes módja annak, hogy még jobban kihasználhassa iPhone-ját, ha kihasználja fényképészeti fényképezési és szerkesztési képességeit. A kamera kezelőfelületének testreszabásával és az elérhető professzionális minőségű szerkesztési alkalmazások közül egy vagy több felhasználásával azt tapasztalhatja, hogy már nem kell hagyományos digitális fényképezőgépet cipelnie.

 

Most, miután megkapta a fenti információkat, szakértőnek kell lennie abban, hogy hol találja meg a piacon lévő összes új és legújabb iphone-alkalmazást. Használja az itt tanult tippeket és trükköket, amelyek segítenek megérteni, hogyan lehet az alkalmazásokat megtalálni és jobban használni az iPhone-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://holancokmost.blog.hu/api/trackback/id/tr3516339122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ktfoto.hu 2020.12.15. 12:41:19

Érdekes ez a blog csak sok tartalma nincs. www.ktfoto.hu
süti beállítások módosítása