Tippek, hogy segítsen az alvási apnoe állapotán
2022. augusztus 25. írta: István alkatrészek

Tippek, hogy segítsen az alvási apnoe állapotán

Tippek, hogy segítsen az alvási apnoe állapotán

 

Önnek szüksége van alvásra, ezért mindent meg kell tennie az alvási apnoe kezelése érdekében.

Figyelembe kell vennie a méretét és a zajkeltés lehetőségét. Néhány olyan kicsi és nagyon csendes. Orvosa segít kiválasztani egy jó minőségű gép gyártóját.

A fúvós hangszereken való játék valóban segíthet megszabadulni az alvási apnoéjától. Egy német tanulmány szerint a didgeridoo-hoz hasonló fúvós hangszereken való játék segít az alvási apnoénak. Ezek a bizonyos izmok hatással vannak a légutak tágulására a légutakra és a megfelelő légzésre, miközben alszunk.

Ha CPAP készüléket használ, akkor azt minden éjszaka legalább négy órán át kell használnia. Egyesek nagyon nehezen tudnak aludni a készülékkel. Ha az elején nehezen alkalmazkodik hozzá, akkor győződjön meg róla, hogy legalább négy órát használja éjszakánként.

Fontolóra veheti, hogy videóra veszi alvási szokásait egy videokamerával. A videót hanggal kell ellátni, hogy az orvosok is hallhassák az esetleges zajokat.

 

Csökkentheti az alvási apnoét. Néhány tényezőn (például a genetikai hajlamon vagy a férfiasságon) nem lehet változtatni. sok más kockázati tényezőt azonban ki lehet iktatni, például a túlsúlyt, a dohányzást vagy az alkoholfogyasztást.

Az alvási apnoét nem lehet figyelmen kívül hagyni; kezelni kell. Egyes kezelések jobban beválnak, mint mások. Az alvási apnoe epizódok csökkentésének egyik jó módja a fogyás, egy másik pedig az, hogy hogyan helyezkedik el alvás közben. néhány más lehetőség a CPAP-gép vagy egy egyszerű, alvási apnoéban szenvedők számára kifejlesztett szájvédő működik. Vannak, akiknek a legjobban a műtét segít enyhíteni a tüneteiket. Válassza azt a módszert, amelyik Ön szerint Önnek megfelel, így elkezdhet boldog és minél pihentetőbb életet élni.

Az alvási apnoe egyes típusai korrigálhatók korrekciós szájüregi eszközökkel. Ezek az eszközök ugyanúgy igazíthatják az állkapcsát, hogy könnyebbé tegyék a légzést.

Orvosának folyamatos támogatást és tippeket kell adnia Önnek az egészség megőrzéséhez. Ha valami újat próbál ki, a legjobb, ha orvos tanácsát kéri, aki figyelemmel tudja kísérni alvási apnoéjának előrehaladását.

Ha nem alszik eleget, akkor hosszú távon árthat az egészségének. Tegye meg az alvási apnoe ellenőrzéséhez szükséges lépéseket, és kezdje el minden este megkapni a megérdemelt minőségi alvást. Az élet már így is elég nehéz, ne hagyja, hogy az alvása is meg legyen fosztva.

kiri, holland sajt, svéd húsgombóc , feta sajt lidl, habtejszín lidl, tökéletes sajttorta, bebo, aldi kecskesajt, tilsiter sajt

 

1. kiri

2. holland sajt

3. svéd húsgombóc

4. feta sajt lidl

5. habtejszín lidl

6. tökéletes sajttorta

7. bebo

8. aldi kecskesajt

9. tilsiter sajt

 

kiri, holland sajt, svéd húsgombóc , feta sajt lidl, habtejszín lidl, tökéletes sajttorta, bebo, aldi kecskesajt, tilsiter sajt

A bejegyzés trackback címe:

https://holancokmost.blog.hu/api/trackback/id/tr3217915937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása