Videómarketing tippek a hozzáértő szakértőktől
2022. január 20. írta: István alkatrészek

Videómarketing tippek a hozzáértő szakértőktől

Videómarketing tippek a hozzáértő szakértőktől

A videómarketing nagyszerű módja annak, hogy kihasználja szinte bármely üzleti vállalkozás erejét és befolyását. Az általa kínált lehetőségek teljes kihasználásának legjobb módja, ha minél többet megtud a témáról, mielőtt saját stratégiát tervez. Olvassa el a következő nagyszerű tanácsokat, és rövid időn belül nagyszerű eredményeket érhet el.

A videók interaktívabbá teszik webhelyét, de ne feledje, hogy nem ideális megoldás keresőoptimalizálási kampányához. Optimalizálhatja videóit, ha kulcsszavakkal kitöltött leíró címeket választ, és hozzáadja a kiemelni kívánt videó tartalmának átiratát vagy összefoglalóját.

Rendszeresen tegyen közzé videókat, ha fel szeretné kelteni a felhasználók érdeklődését. Ha az emberek érdeklődnek iránta, de nem mutatott nekik semmi újat, akkor hamar megunhatják. Bár nem szeretné túl sok videóval elárasztani őket, próbálja meg havonta legalább egyszer-kétszer elkészíteni őket.

Bár a videóknak tartalmuk alapján önállónak kell lenniük, reklámozni kell őket. Miután feltöltötte videóit, próbálja meg reklámozni őket közösségi hálózatokon, hírleveleken, blogokon és hasonlókon keresztül. Időbe telik, amíg a videók organikusan rangsorolnak a keresőkben, ezért szükségük van egy lökésre, hogy tudatják az emberekkel, hogy léteznek.

Győződjön meg arról, hogy az online közzétett videotartalom keresőmotorokhoz van optimalizálva. Ne feledje, hogy a keresőpók nem nézhet videotartalmat, ezért ügyeljen arra, hogy megfelelő címekkel, címkékkel és leírásokkal rendelkezzen. Töltse ki őket a megfelelő mezőkbe. Megdöbbenne, ha látná, mennyi videóplakát nem is törődik ezzel.

Ha ügyfelei problémába ütköznek egy termék használatával, akkor készítsen egy videót, amelyben megtanítja őket a helyes használathoz. Egyrészt tisztázza a problémákat és a potenciális ügyfélszolgálati problémákat. Másrészt olyan erős és kedvező képet alakíthat ki cégéről, amely biztosan vonzó lesz a potenciális ügyfelek számára.

Ha még nem ismeri a videomarketinget, ne aggódjon túl sokat a használt berendezés miatt. A videó marketinghez nincs szükség professzionális televízióra vagy filmre. Egy egyszerű kamera remekül működik, ha jó minőségű digitális videókat tud készíteni. A webkamera soha nem jó ötlet videó marketinghez.

Ha olyan terméke van, amelyet meglehetősen nehéz használni, készítsen egy videót, amely lépésről lépésre útmutatást ad a felhasználóknak. Értékelni fogják, hogy időt szakított arra, hogy elmagyarázza nekik termékeit. Így nagyobb valószínűséggel fordulnak Önhöz, amikor további termékeket keresnek.

Készítsen videoválaszokat a gyakran ismételt kérdésekre. Sok cégtulajdonos hozzáad egy oldalt a gyakran ismételt kérdéseknek. Fontolja meg a videók elhelyezését a GYIK oldalon. Ez azt is lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hogyan találják meg a válaszokat a gyakran feltett kérdésekre.

Nem elég pusztán egy videó közzététele a YouTube-on vagy egy másik webhelyen ahhoz, hogy elterjedjen. Népszerűsítenie kell webhelye, közösségi médiafiókja és e-mailjei segítségével. Senki sem fogja megnézni a videót, ha senki sem tudja, hogy létezik!

Állapítsa meg, hogy a célközönség milyen tartalmat szeretne nézni. Ezenkívül hogyan találkoznak ezek a felhasználók az őket érdeklő tartalommal? A közösségi média az az útvonal, amelyre összpontosítania kell, vagy ezek a személyek feliratkoznak a levelezőlistákra? Ha már megbirkózik ezzel, tudni fogja, hogyan kezdjen hozzá.

A videómarketing javítása érdekében ügyeljen arra, hogy folyamatosan mérje videói teljesítményét. Nagyon könnyű hasznos adatokat gyűjteni az interakciós arányokról, a lejátszott videó átlagos mennyiségéről, a megfelelő webhelylátogatásokról és a megfelelő eladásokról. A marketingvideói hatékonyságának mérésével megtudhatja, mi működik és mi nem.

A videomarketing mérlegelésekor gondolnia kell a keresőoptimalizálás ötletére. Mindig mellékelje a videó átiratát vagy áttekintését azok számára, akik szívesebben olvasnak, ahelyett, hogy megnéznék a videót. Ez egy nagyszerű ötlet, és ügyeljen arra, hogy lépést tartson vele, amikor videókat tesz közzé.

Használjon feliratokat és kommentárokat videóiban. Ezeket azonban megfelelően kell használni. A rossz feliratok és kommentárok elvonhatják a néző figyelmét a tartalomról, ezért a videó szünetei kiválóan használhatók. Elfogadható, ha időnként kommentárt használ, miközben beszél a videóban, feltéve, hogy ez nem vonja el a néző figyelmét a mondandóról.

A videómarketing sikerének és eredményeinek szinte nincs határa. Ha azonban nem ismeri a témát, valóban megéri egy kis időt szánni az alapok ecsetelésére. Használja a fenti tippeket, amikor ezen az új, izgalmas úton navigál.

műanyag öntés,rose,badacsony borászat,borkóstoló szállással,négyes 

1. műanyag öntés

2. rose 

3. badacsony borászat

4. borkóstoló szállással

5. négyes 

műanyag öntés,rose,badacsony borászat,borkóstoló szállással,négyes 

A bejegyzés trackback címe:

https://holancokmost.blog.hu/api/trackback/id/tr3316819346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása