Minden, amit tudnia kell a Wordpress-ről
2020. július 29. írta: István alkatrészek

Minden, amit tudnia kell a Wordpress-ről

Minden, amit tudnia kell a Wordpress-ről

 

Függetlenül attól, hogy első alkalommal vagy hosszú ideje Blogger vagy - sok minden megtanulható. A WordPress megfelelő használatához elengedhetetlen, ha könnyű időt szeretne tölteni a blogolással. Olvassa el tovább és tanuljon meg néhány értékes tippet, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni a WordPressből.

Készítsen intelligens URL-eket! Ne használjon sok kulcsszót az URL-ben, és tartsa az egészet egyszerűen és érthetően. Kerülje a túlzott szóbeszédet. Okos permalinkeket szeretne létrehozni, amelyek könnyen áttekinthetők és könnyen érthetők. Ez elősegíti, hogy blogod felhasználóbarátabb és érthetőbb legyen.

Győződjön meg arról, hogy a webhelyén található összes információ aktuális. Ez nagyon fontos, mivel a nézők hajlamosak elfordulni webhelyétől, ha elavult, vagy nagyon régi információra mutat. Töltsön minden héten időt a weboldalon található régi anyagok megszabadulására, hogy javítsa annak megjelenését.

Ha nagyon aktív közösséggel rendelkezik, írja be az oldalszámokat a megjegyzésrész aljára. Ez fontos, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyebben válogassák át az anyagokat és információkat. Győződjön meg arról, hogy az oldalszámok könnyen láthatók a nézők számára.

Ha elkészült a webhelyével, ellenőrizze, hogy néz ki ez a látogatók szempontjából. Megértetted mindazt, amit akartál? Nyissa meg a webhelyét valaki más számítógépén, hogy megismerje véleményét, és írja le azokat a változtatásokat, amelyeket az esztétika folyamatos fejlesztése érdekében meg kell tennie.

Vegye figyelembe a láblécét. Az oldal aljára nem csak pazarolni kell a helyet. Ehelyett hozzon létre egy fontos linket, vagy dolgozzon néhány szót azzal, hogy ki vagy és mit csinál. A lábléc segítségével még egy kicsit többet is elmondhat a látogatóknak maga a webhely.

Ha különböző címkéket használ a blog témáira, ne feledje, hogy ezek szigorúan a blog tartalmának keresésére irányulnak. Ezeket a keresőmotorok nem használhatják. Ha azt szeretné, hogy az oldalai kereshetőek legyenek a Google-on, telepítenie kell egy SEO típusú plug-in-t, például a Headspace-t.

A WordPress annyira nagyszerű együttműködni, hogy a plug-inek káprázatos funkciók sorát kínálják. Bárhogy is legyen, óvatosnak kell lennie a plug -inek kiválasztásakor. Ne csak kezdje el tölteni őket. Kezdje a legfontosabb plug-inekkel: a WP DataBase BackUp, a Többfunkciós készülék SEO Pack és a WP Optimize használatával. Válasszon másokkal körültekintően, hogy pontosan megkapja azt, amire szüksége van.

Tisztítsa meg azt a tartalmat és megjegyzéseket, amelyek semmilyen értéket nem jelentenek az Ön webhelyén. Ez frissessé és professzionálissá teszi webhelyét. A spam minden nap szűrhető az Akismet néven ismert plugin segítségével.

Mint a bevezetésben kijelentettük, függetlenül attól, mennyi ideig blogol, mindig van néhány trükköt megtanulni. Ezek a tippek egyszerűbbé teszik a blogolást és segítik az oldalak jobb megjelenését. Használja a fenti cikkben felsorolt ​​tippeket és trükköket, hogy mindent megszerezhessen a WordPress használatából.

A bejegyzés trackback címe:

https://holancokmost.blog.hu/api/trackback/id/tr7415060694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása