Mit kell tudni az új autó vásárlásáról?
2018. október 15. írta: István alkatrészek

Mit kell tudni az új autó vásárlásáról?

Mit kell tudni az új autó vásárlásáról?

 

Nem vagyunk tisztában azzal, hogy hol kezdődhetünk, amikor egy autót vásárolnánk? Ne pazarolja el az idejét, keresse az autókat, és kövesse ezt az útmutatót. Segít tudni felfedezni az összes szükséges ismeretet az autó vásárlására.

Szerezzen kölcsönet sorba, mielőtt meglátogatta a márkakereskedést. Ha már előképzett a kölcsön, a folyamat sokkal kevesebb időt vesz igénybe.

Vásároljon autót online, mielőtt egy márkakereskedőhöz látogatna. Csak akkor kell mennie egy kereskedő tételére, miután eldöntötte a járművet, amelyet meg kíván vásárolni. Először meg kell csinálnia egy kis internetes kutatást, hogy megtudja, milyen márka működhet az Ön számára, a biztonsági nyilvántartások és egyéb információk, amelyeket egy kereskedő nem fog megvitatni.

Szerezzen időt arra, hogy kutasson a kereskedő előtt, mielőtt bármilyen járműre ajánlatot tenne. Biztos vagy benne, hogy több tárgyalási lehetõség van, ha tudod, hogy tipikusan üzleti tevékenységet folytatnak. Az ügyfelek véleményének olvasása jó képet nyújt arról, hogy miben lehet bejutni.

A tárgyalások során gondoljon a teljes árra, nem pedig a havi fizetésre. A kereskedők a havi árat csaknem bármit is meg tudják csinálni, de a finanszírozás feltételei végül a teljes költségtényezőt valamivel magasabbra emelik, mint gondolná. Tárgyalja az autó legjobb ajánlatait. Ezután meghatározhatja, hogy milyen havi kifizetései lesznek.

Ha egy magánszemélytől vásárol egy járművet, kérje meg mechanikusának, hogy megtekinthesse a járművet, mielőtt megvásárolná. Ha ez a tulajdonosok nem rendben lesznek, ez tényleges aggodalomra ad okot. Lehetnek olyan kiterjedt problémák, amelyek költségesek lehetnek a javításhoz. Nem akarsz információt kérni, mielőtt ezeket megvásárolná.

Nem kell rohanni, hogy olyan üzletet cselekedjen, ami nem igazán kényelmessé teszi Önt. Legalább egy egész délutánt kell elosztani.Ha nincs időd maradni, tervezd, hogy másnap visszatérsz.

Beszéljen barátaival és családjával, hogy fedezze fel véleményét. Örülnek a saját járművekkel? Vajon sajnálja az általuk kapott nem nagyszerű? Mit tudnak a különböző autókról, amelyek ott vannak?

Ha vásárolni szeretne egy járművet, ne lépje túl a fizetendő maximális összeget, függetlenül attól, hogy a kereskedő elmondja.

A márkakereskedésekhez képest szélesebb választékot talál. Ne is látogasson el egy márkakereskedőbe, amíg mindent megtudott, amiről tudni akarod az összes olyan autót, amelyet fontolgat. Megtudhatsz annyi információt, amilyen egyszerűen az interneten végzett egyszerű keresés.

Vásároljon egy autót a hónap végéig. A legtöbb értékesítőnek van egy bizonyos kvóta, amely a hónap utolsó hetében több eladást generálhat kvótájuk teljesítése érdekében.

Új perspektívával felfegyverkezve az új autó csak néhány bevásárlóutat el. A mai világban nagyon fontos megtalálni az Önnek megfelelőt. Ne veszítsd el az álmaid autóját; kezdje el ezeket a tippeket azonnal.

A bejegyzés trackback címe:

https://holancokmost.blog.hu/api/trackback/id/tr5914303633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása